Post by onoutunnetab on Mar 13, 2022 8:23:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scopa - Italian Card Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scopa - Italian Card Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood lõpmatu kõik ▞▞▞
▞▞▞ Scopa - Italian Card Game 2022 version ▞▞▞
Scopa - Italian Card Game Kort ovt
Eelmised versioonid olid head. Viimane versioon on lihtsalt liiga palju... Ma tahan lihtsalt scopat mängida, ei rohkem ega vähem. Ma ei vaja kõiki neid asju enda ümber
Reklaamide sulgemiseks mõeldud x-i asendit vahetatakse ka siis, kui ekraani pööramine on välja lülitatud. See on tõesti tüütu.
Hea aja tapja
Lülitasin need seadetes välja, kuid need kuvatakse endiselt, mis tähendab ka, et mäng töötab taustal. Installin mängu, mida mängida, KUI TAHAN SEDA MÄNGIDA. Mitte sellepärast, et ta pidevalt käsib mul seda mängida. See vajadus, mida rakendused peavad meie tähelepanu juhtima, hakkab vananema. Ma eemaldaksin, kui Bluetoothi mäng poleks nii lahe.
Mulle meeldib see mäng, kuid mulle meeldiks, kui saaksin end vahetada, et mängida kahe või kolme arvutimängija vastu.
Alates viimasest värskendusest ei tööta see enam Sony tabletiga s1
Värskendus rikkus selle rakenduse lihtsalt ära. Liiga palju lisasid. Halvim on see, et nad võtsid ära 11 punkti mängu.
Scopa - Italian Card Game Kort rrdt
Suurepärane mäng.
Kui võidad, saad 1 märgi. Kui kaotate, kaotate 4 märki. Ainus viis mängimist jätkata on osta žetoone või kulutada kogu aeg lisade vaatamisele.
Mulle meeldib Scopone'i mängida, kuid soovin, et ka nende skoor oleks 11 punkti. Ma leian, et mängin tavaliselt robotite ja mitte päris inimeste vastu, kes võtavad alati väga kaardi ja põhjustavad mulle kaotust.
Lihtne lihtne
Lihtne mängida....lihtne jälgida tänu heale graafikale. Väga vähe arenguruumi. Jätkake samas vaimus, inimesed!
Ma naudin seda.
Pettunud! Mängisin seda mängu iga päev ja mitu korda päevas aastaid ning ootamatult pärast 24. juuni 2021 värskendust jookseb see kokku ja peatub. Ma ei saa seda isegi käivitada! Olen nii pettunud. Puhastasin isegi oma telefoni ja tegin rohkem ruumi ning hoidsin end kursis kõige värskemate mängude värskendustega ja miski pole krahhi parandanud. Ka tehniline tugi ei pöördunud minu poole selle teema kohta!
Ingliskeelsed reeglid ja mõned armatuurlaua täiustused oleksid teretulnud, kuid need puudused ei vähenda mängu lõbusust.
Shadow Fight 3 - RPG fighting رول پلیئنگ ootu
Aitäh, et tutvustasite mulle seda suurepärast mängu! Nii lõbus ja super sõltuvust tekitav!
Lihtne kasutada, kuid peate selle kõik inglise keelde teisendama ja ma olen itaallane, kuid ei oska itaalia keelt lugeda.
Suurepärane mäng kuni graafika > kaartideni. Kui vaid oleks parem ühendus mitmikmängus. Või valige oma geograafiline piirkond või soovite mängida.
1) väga agressiivsed reklaamid, 2) segamine on jama. näide scopones: kui mul on 3 identset kaarti, siis >50% juhtudest on mu naabril sama kaart.
Ei saa vaadata videoid, mis lubavad lisamünte või märke. See on kahetsusväärne
Armasta mängu. See esitab teile väljakutseid kõigil erinevatel tasanditel. Pole reklaamis liiga räpitud.
mulle meeldib see
Ma ei saa reklaame vaadata, et säästa aega boonuste kogumiseks
Ainult kiire mäng ... nõme! segamine läks paremaks. Nüüd sunnib uusi mänge ka 😫😫
Scopa - Italian Card Game Karta zri
See mäng sobib suurepäraselt harjutamiseks.
Soovin, et saaksite muusikat muuta
Ei meeldi, kuidas kaarte visatakse ja välja tuuakse (liiga aeglane)
Hea, välja arvatud see, et kaotasin viimase mänguga miljoneid, kuna ma ei saanud mängu oma uude tahvelarvutisse üle kanda. Ettevaatust,,,
Hea mäng, kuid nad korraldavad eriüritusi ja panevad teid preemiaid ostma. Kurb, kui mäng on nii reklaame täis. Milleks oma mängijaid ära rebida. Pärast seda sündmust ei saa minult peenrahagi. Keegi ei peaks väga pettunult "preemiaid" ostma. Ka scopa mängud on 11 mitte ühe käega ja tehtud selleks, et sundida inimesi raha kulutama.
Põhjustab värskendamise ajal taaskäivitamise. Ikka hea mäng
Pidevad veaprobleemid. Tokenite (mis on mängu mängimiseks vajalikud) videoreklaamid ei ole nüüdseks kuu aega töötanud. Pole märkigi, et nad seda probleemi lahendaksid.
Sellel rakendusel on tasuta auhindade saamiseks videote esitamisel sageli probleeme. Isegi tugikeskuselt vastuse saamiseks võib kuluda üle nädala ja lahenduse leidmiseks isegi kauem. Nad ei lähe tagasi ega lisa kaotatud preemiaid teie kontole. Need probleemid on masendavad. Olen nüüd viimaste probleemide 5. päeval ja tugikeskus ei ole ikka veel vastust saanud.
põhimäng
Turniirid on võltsitud, igal etapil võidavad samad inimesed, nad peavad olema osa ettevõttest. Mul on pidevalt muster idiootidega, kes mängust aru ei saa, ka siis, kui teie meeskonnakaaslasest ühendus katkeb, saab temast arvutimängija, kes on programmeeritud laualt võimalikult palju kaarte ära võtma, jättes teid silmapaistvamaks. Vaja suuri parandusi.
Mängu truccato per farti diventare dipendente e comprare crediti. Gamifitseerimine. 4/6 gettoni per giocare 1 se vinci la strategia per farti accanari e volere semper più gettoni. Do 5 stelle perché l'app è comunque ben fatta e rapida. Soddisfacente sviluppo digitale del famoso gioco di carte italiano.
💯💯
Scopa - Italian Card Game Kort rrdt
Mängib sõpradega. ..hindamatu
Scopa - Italian Card Game Kort ovt
Aeglane. Värskendus on kohutav. Müntide kaotamine on ok, kuid lahtine ühendus kaotab mündid ja siis tahavad nad kiiresti, et te münte ostaksite. Hinda pingutust, kuid siiani ebaõnnestunult. Desinstallitud.
Suurepärane mäng aktiivse mitme mängijaga. Sõpradega ei saa kasutajanime kaudu ühendust võtta, kui neil pole sotsiaalmeedia kontosid.
Consecutivamente 6 carte ja 6 ulatust contro.impossibilità di superare 80% vittorie fin ora.A volte troppo lihtne altre totalmente assurdo.
Ma annan 4 tärni suuremeelsuse eest, praegu on see pigem 2 või tärn, ainult sellepärast, et see ei tööta nii, nagu oletada. Ma ei saa videoid vaadata ja seetõttu pole ka hindu 😫. Ancora sto' aspettando. Problema non risolto......
Omamoodi lõbus, kuid võimsusega põrmugi: läksin 50% pealt 5% peale umbes 2 tunniga ja mul on päris fantastiline aku. Kaardimängu jaoks! Lisaks lubab see ainult üks ühele mängida, nii palju kui ma aru saan. See tundub vähem nagu Scopa mäng ja pigem mäng, mille üks funktsioonidest on lihtsalt Scopa. Teiste mängijatega rääkimine on peaaegu võimatu, kui soovite mängida enne, kui taimer otsa saab.
Hea viis aega veeta
See on nauditav, kuid AI IQ pole nii hea
Mulle meeldib seda mängu mängida, kuid selles pole videoid, mis annaksid teile tasuta münte, ega videoid, mis muudavad teie koostisosi. Väga tüütu!